Wat is wimperlifting?

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?

Een Wimperlift is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent, zoals iCurl Perm en Simple Perm. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vind, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken. De Wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers!

Voordelen Wimperlifting:

1. Blijft 8 tot 12 weken zitten.
2. U heeft geen mascara of wimper krultang meer nodig.
3. Voelt licht en natuurlijk aan.
4. Uw ogen lijken groter.\
5. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
6. Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

DE BEHANDELING

Behandeling: De onder wimpers worden afgedekt met speciale patches om te voorkomen dat de onder wimpers vastplakken aan de siliconen pads, u dient uw ogen gesloten te houden gedurende de behandeling. Er wordt bepaald welke siliconen pads het meest geschikt zijn voor uw wimpers en deze worden bevestigd op uw ooglid. Uw wimperhaartjes worden één voor één bevestigd op de siliconen pads. Er wordt in drie fasen de Wimperlift aangebracht (de inwerktijden zijn afhankelijk van de lengte en dikte van uw wimpers). Als u tevens voor een tint heeft gekozen worden deze geverfd tijdens de behandeling u hoeft hiervoor geen extra afspraak te maken.

Einde van de behandeling: De siliconen patches worden losgemaakt van uw oogleden en uw wimpers worden gekamd. U mag direct na de behandeling niet in uw ogen wrijven om te voorkomen dat de wimpers in de war raken.

Enkele feiten: • De wimperlift is een behandeling die de NATUURLIJKE wimpers lift en deze een boost geeft. Er is GEEN wimperverlenging nodig! • De behandeling duurt slechts 45 minuten en wordt als zeer comfortabel ervaren. • Het effect van de wimperlift behandeling blijft tussen de 8 en 12 weken zichtbaar, dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper. • De behandeling heeft een verhelderende en liftende effect van de huid rond de ogen. • Wanneer u ook kiest voor een tint verandert en versterkt de kleur van de wimpers, waardoor de behandeling de natuurlijke schoonheid nog meer versterkt.